ANNAPURNA-FOOD


 
Místo podnikání: Třesovice 81, 503 15 Nechanice
IČ: 05073685
Telefon: +420 776 240 578
E-mail: info@annapurna-food.cz
www.annapurna-food.cz
Zaměření a historie firmy    
Výroba past (másel) z ořechů a semen, s bylinami, RAW.

Nabídka
Aktuální nabídku nalezente na našich webových stránkách.

Objednávka výrobků
Objednávat lze elektronicky přes náš e-shop nebo e-mailem.

Rozvoz výrobků - ANO (do 10 km od Hradce Králové)

Minicukrovar Mžany - Sirob z cukrové řepy


 
Místo podnikání: Mžany 63, 503 15 Nechanice
IČ: 765 86 081
Telefon: +420 604 177 568
E-mail: p-stranska@seznam.cz
Zaměření a historie firmy
Vyrábíme sirob z cukrové řepy dle postupů našich předků. Letos stavíme novou halu pro výrobu, která bude splňovat nejnovější hygienické požadavky na výrobu potravin.
Sirob je nejlepší na bramborové placky nebo vánoční buchtičky s mákem a perníkem.

Nabídka
Sirob
Sklenice 0,7 L - 150 Kč
Sklenice 0,35 L - 90 Kč


Objednávka výrobků
Sirob můžete zakoupit v provozovně Mžany 63 a v květinářstvích v Sadové u HK a v Pilníkově.
Objednávat můžete i telefonicky nebo emailem. Sirob lze zaslat i na dobírku.

Rozvoz výrobků - ANO

Podnik pro výrobu vajec Kosičky


Místo podnikání: Kosičky 127, Kosičky 503 65
Zástupce: Petr Hošek
IČO: 49810201
Telefon: 495 499 430, + 420 736 524 950
E-mail: obchod@vejcekosicky.cz
www.vejcekosicky.cz
Zaměření a historie firmy    
Podnik pro výrobu vajec v Kosičkách je firma s více než 40-letou tradicí ve výrobě konzumních vajec.
Skládá se ze dvou středisek Kosičky a Mlékosrby. Pracuje zde 35 lidí.
Na středisku v Kosičkách je 6 snáškových hal o kapacitě 155 tis. ks slepic. Slepice chováme v klecových technologiích, které splňují požadavky EU na sklon podlah, výšku klecí i osazení na 1 cm2. Roční produkce vajec v roce 2011 dosáhla 45 mil. ks vajec. Produkujeme na trhu žádanější hnědá vejce a jako jediní v ČR částečně bílá vejce pro potřeby velikonočního období.
Na středisku v Mlékosrbech si odchováváme kuřice pro potřeby snáškových hal v Kosičkách. Současná kapacita odchovu je 140 tis. kuřat jednorázový zástav.

Nabídka výroby
Vejce bíla i hnědá

Ceník: na vyžádání (záleží na velikosti a podle ročního období)

Objednávka výrobků - e-mail, telefonicky

Rozvoz výrobků - ANO

Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov, Dr. M. Tyrše 112


 

Místo podnikání: Dr. M. Tyrše 112, Nový Bydžov 504 01
Zástupce: Mgr. Vladimír Blažej, ředitel školy
IČO: 00087751
Telefon: +420 495 490 328, +420 602 548 635
E-mail: sstrnb@seznam.cz
www.sstrnb.cz
Zaměření a historie firmy    
Hlavním cílem školy je příprava žáků v oborech středního vzdělání s výučním listem a s maturitní zkouškou připravujících pracovníky ve sféře dopravy, opravárenství, automobilového průmyslu, strojírenství, zemědělské prvovýroby, potravinářství a služeb pro specifické podmínky regionálního trhu práce, podnikatelské sféry, venkova, menších obcí a měst.

Škola si klade za cíl profilovat se jako regionální školské zařízení vyučující obory středního vzdělání. V oblasti programů přípravy žáků pro výrobní a obchodní subjekty v řeznicko-uzenářské a cukrářské výrobě a programem v oblasti gastronomie a služeb se jedná o obory středního vzdělání s výučním listem „kuchař“, „cukrář“ a „řezník-uzenář“.
Organizace je již několik let jedinou školou v Královéhradeckém kraji, která pokračuje ve výuce tříletého oboru středního vzdělání s výučním listem Řezník-uzenář
Novodobá historie školy spadá do období od roku 2008, kdy bylo schváleno  usnesením Zastupitelstva Královéhradeckého kraje sloučení dvou subjektů -  Střední školy technické a řemeslné, Hlušice 1, a Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Nový Bydžov, Dr.M.Tyrše 112. Oba původní subjekty působily v různých podobách školských zařízení již od šedesátých let minulého století.

Nabídka výroby    
Cukrářské výrobky - široký sortiment pro každou příležitost:
-    klasické zákusky
-    banketní zákusky
-    slavnostní dorty
-    dětské dorty
-    vánoční drobné cukroví
Gastronomické služby a výroba
- studená kuchyně - chlebíčky, saláty, pomazánky, obložené bagety, obložené housky a další
- prodej snídaní a školních svačin, zajištění občerstvení a rautů, slavnostních tabulí, pronájem konferenční místnosti

- stravování ve školních jídelnách SŠTŘ Nový Bydžov
•    ve výukovém centru Nový Bydžov, Revoluční třída 211
•    ve výukovém centru Hlušice
V obou jídelnách nabízíme výběr ze dvou jídel, možnost odběru do jídlonosičů. Vaříme vždy z čerstvých surovin. Jídelníček je zveřejněn na webových stránkách školy.
Dále nabízíme celodenní stravování v rámci ubytovacích služeb.

- cvičné pracoviště potravinářských oborů „U Radnice“
    - posezení s nabídkou kávy a nápojů, doplnění již zmíněných výrobků cukrářské a studené kuchyně

Řeznictví – prodejna (výrobky našeho řeznického střediska v Chlumci nad Cidlinou) V širokém sortimentu si zde vyberete maso vepřové, hovězí i kuřecí. Maso je denně bourané našimi žáky pod vedením instruktorů. Dále pak nabízíme prodej uzenin a masných výrobků, vyráběných převážně v uzenářství v Novém Bydžově.

Ceník - Na vyžádání zašleme e-mailem

Objednávka výrobků - e-mail, telefonicky
cukrářské výrobky – středisko Chlumec nad Cidlinou:                                                      
tel.: 702 088 559, Blanka Kubíková, e-mail:  sstrnb.kubikova@seznam.cz

gastronomické služby a výroba – středisko Nový Bydžov
tel.: 702 088 561, Vladimíra Lojdová, e-mail: sstrnb.lojdova@seznam.cz

řeznictví
tel.: 720 262 959, Pavel Obermajer, e-mail: sstrnb.obermajer@seznam.cz

cvičné pracoviště „U Radnice“ Nový Bydžov
tel.: 733 746 077, Veronika Větrovská, e-mail: sstrnb.vetrovska@seznam.cz
(cukrářské výrobky, studená kuchyně, konferenční místnost)

Školní jídelna Nový Bydžov, Revoluční třída 211
Tel.: 495 490 390, Gabriela Rychterová, e-mail: sstrnb.rychterova@seznam.cz

Školní jídelna Hlušice 1 + bistro „Pod zámkem“ (studená kuchyně, cukroví)
Tel.: 702 088 477, Šárka Trejbalová, e-mail: sstrnb.trejbalova@seznam.cz

Rozvoz výrobků - NE

Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.


 
Místo podnikání: Kopaná 806, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm
Zástupce: Pavel Šmajstrla
IČO: 28571185
Telefon: 605 418 575
E-mail: pavelsmajstrla@seznam.cz<br
www.pohankovymlyn.com
Zaměření a historie firmy
Pohankový mlýn Šmajstrla se zabývá po pět generací zpracováním pohanky. Naší myšlenkou je zpracovávat pouze českou pohanku, pro podporu českého zemědělství. V našem mlýně meleme pouze pohanku a tím se řadíme k bezlepkovému provozu. 

Nabídka výroby
Pohanka – kroupa, lámanka, krupice, mouky. Dále pak vyrábíme pohankové těstoviny, křupky a instantní kaše.

Objednávka výrobků: telefonicky, e-mailem a můžete i osobně

Rozvoz výrobků - NE